Tuesday, December 7, 2010

Singapore-Universal Studio


syira,i know u like her...hehe, aku ada bergambar dgn dia tp can't letak sini











Thursday, September 2, 2010

Tuesday, August 31, 2010

I-City version siang...


Tak sempat nak pergi malam, pergilah siang2 buta...hehe

Tuesday, July 13, 2010

Putrajaya with Nani






TQ to Ruhani Mohamed Sanusi @ Nani sbb bwk aku jenjln ke Putrajaya...tgk bunga2 & cuci mata & tenangkan jiwa...hmmmm

Monday, July 12, 2010

Mak ET belanjeeee




Tqvm to mak et a.k.a siti rahmah sbb sudi blanje org & chik kat muara ikan bakar tanjung harapan...mujur kita tak u-turn blk ye chik, klu tak, rugiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...hehe

Monday, July 5, 2010

Bukit Tinggi





Ke Bukit Tinggi with 8 girls (most of them married ye...not girls anymore excluding me, hehe) from SKMJ

Wednesday, June 16, 2010

Tganu with Ika



Aku & Ika @ Pantai Pandak Cendering, Pantai Kemasek

Thursday, June 10, 2010

Pantai Hiburan


Dah lama kat sini, tapi tak pernah pergi Pantai Hiburan secara dekat. Setakat makan2 kat tepi tu je. Semlm pegi dekat pantai bersempena Rompin Fest.
Note : Ni Lina & anak sedara aku-Pikachu...hehehe

Sunday, May 9, 2010

Langkawi



Konvoi 7 kereta. best...tp penat. Tapi sebab terapi shopping punya pasal, hilang sume penat. Hari ni, semua orang muka moyok, sakit badan...hehe

Monday, April 5, 2010

PBAKL 2010




Alahai, anggunnya cik PU3 kita ni...hehe