Tuesday, March 3, 2009

Tag

Aku nak minta maaf sangat2 pada sesiapa yang pernah tag aku. Aku sebenarnya tak reti nak buat apa / macam mana bila kena tag ni. So, semalam Bikash dah ajar aku. TQ to Bikash, ajarkan aku yang naif ni...hehe

1. You have to point out 5 romantic movies that you would love to share with your loved ones.
2. It doesn’t have to be in order.. as long as you love the movies, it will be fine.
3. You have to tag another 5 person to answer this tag.
So, inilah jawapan aku.

1. 5 romantik movies. Nak tambah 1 lagi boleh? hehe. The Cave of Golden Roses. Ha, yang ni memang best. With all my best friends during ITM. Do you remember gals???

To tag another person. Memang kena 5 orang ke? 3 aje tak boleh ke? Hmm siapa ya? Fatin, Hanny, Leya...lagi? sambung kemudian boleh? Hehe...

5 comments:

Firdaus said...

The Cave of Golden Roses!!

teringat masa muda2 dulu.. suka tgk muvi ni.. hehe..

walaupun cite ni cam x logik, tp ada sumthin pd cite ni yg menarik. mungkin sbb fantaghiro dan romualdo yg cun dan hensem tu kot..

mana nk dpt muvi ni lg ye??

Eny said...

sronoknya klu ada org yg blh share cite ni. masa tgk cite ni kat tv dulu, sy pun zaman muda2...hehe
siap berebut tv kat kolej sbb nak tgk tarabas...

Siti Rahmah said...

Yeayyy...ur right. The Cave of Golden Roses mmg paling bestt!!
Mana blh lupa...best kan bila teringat balik...kita sume berebutkan tarabas..hahaha..
Ingat dialog dia kat Fantaghiro..."if u need me just say my name 3 times"...or something like that...rasa mcm dia ckp kat kita, ek..hikhikhik..

Eny said...

wah, wah...mak et, ingat lg dialog dia? org ingat rupa je...hehe

Siti Rahmah said...

Ehh mesti...maklum ler cinta sejati...hehheehehe..

Ada lg satu movie fantasy-romantic (ada ke catergory ni..memandai je..hehe) yg org suka...Stardust...suka tgk Tristan...nak2 bila dia dah berambut pjg...hensemnyeeeee...