Wednesday, August 12, 2009

Mood

Entah kenapalah mood untuk menulis sangat2 kritikal sekarang ni? Bila tengok semua penulis FP dengan mininovella masing2, jeles pun ada. Aku sorang aje tak ada mininovella...huhu. Dulu masa orang tengah sibuk2 buat mininovella, aku sibuk dok cari kerja. Sekarang ni, bila dah kerja, aku dah jadi malas. Bila buka je laptop, aku pun mulalah menguap. Aduhh...macam mana nak siapkan dwilogi pulak ni!!!!!

Manuskrip yang ada pun, macam terbengkalai aje. Fatin...help me. Nampaknya Fatin menang lagi. Isy, tak boleh jadi ni. Kena lawan Fatin jugak.

Cerita pasal mood, tetiba teringat pulak kat kawan lama aku. Mood jugak namanya...Mahmood As-Siddik. Dah lose contact pun. Dulu ala2 rapatlah jugak dengan dia masa sama2 belajar. Dah habis belajar, adalah juga contact sekali sekala. Entah sejak bila terputus terus. Agaknya dah kawin pun dia...hehe

3 comments:

Rehal Nuharis said...

sbr yer akak,
biasa la 2, mood kta pun ada ketikanya psg surut...
bnykkn bdoa n bfikir ttg krya kta.
x mnulis pun x pe, biar otak bfikir nt smpai 1 msa mst dia nk mntahkn jgk apa yg slama ni yg kta duk pikir...

Eny said...

hehe, nak tgu mntah,tak mntah2 pun. harap2 gitulah rehal

marzhani said...

nak tanya, mininovella tu agak2nya berapa muka surat?banyak istilah yang tak berapa nak faham,,,cerjang,nopen