Wednesday, March 26, 2008

Irzara dan Kuantan






Selepas membaca apa yang ditulis oleh Irzara tentang jejak kasihan aku dan dia, aku pun terpanggil untuk berkata sesuatu. Yang peliknya kenapalah dari awal kita tak bertemu ye? Hmm, kalau tak, sempatlah aku menghabiskan masa dengan dia kat Kuantan nih. Kenapalah bila dia dah tak stay kat sini baru terbongkar segala cerita? Ya, Allah Maha Berkuasa. Segala yang berlaku atas kehendakNya. Itulah sebabnya sekarang baru kita bertemu...kan Q?
Ada sesiapa lagi nak joint YM? Bolehlah kita buat conference. Tapi kan Q, diorg semua kelawar malam hehe...jangan marah eh? Kita je merayau merata siang-siang ni...
Hehe, saja nak menambah sayu di hati Q. masihkah kau ingat Q tempat-tempat ini? Ala...tempat Q dating dulu2...hehhe jangan marah eh. Memory remains...........

9 comments:

Nik Azman said...

Saya nak jadi musang ! Boleh ek ?

Eny said...

Boleh, silakan...

acaaseera teja IRzara said...

uuuwaaaa!!!nape akak gi letak gambar2 ni sume???nangis dah Q kat opis ni ha!!!dahlah akak tak keje arini!!!uwaaa~sedihlah..rindunye...hurm~rase nak pindah semula ke sana..aman..tenang tapi masih ada sedikit tanggungjawab di sini...kuantan, bandar cintaku..chewahhh~ err..kat masjid tu tak penah dating..ehehehe~

Eny said...

hmm betul tu, kuantan bandar aman hehe. meh ler pindah sini balik. blh kita dating kat masjid...lepak atas rumput, mkn jajan . klu mlm lg best...try ler hehe

acaaseera teja IRzara said...

siottt r kak eny ni!!!wat beta sedih je!!!but....kuantan!!!!i'm coming bebeh!!!!!tgulah kepulangan ratu mu ini!!::quEEne::sambutlah dgn syang..cinta dan kasihmu!!!yeaaaahhhaaaaaaaa~

Eny said...

hahaha ekau sedih ke Q. tgu...aku akan tambah lg kesedihanmu.....

acaaseera teja IRzara said...

usah kau tambah lagi luka di sanubari yg dikelar dek rindu tak bertepi!!!sampai hatimu kak eny nak buat aku menangis lagi....!huh~

Eny said...

ala ciannya dia. tu lah org soh mai sini tak mau. tak de la rindu tu tak bertepi. dok kat tgh2 la dia hehe

acaaseera teja IRzara said...

hai..nk jadi cam akaas gak kew?loya buruk memanjang...