Monday, May 12, 2008

Ganu Kite




Ni kat rumah my uncle di Kuala Abang









Kat area jeti Pulau Kapas kot...hehe tak ingatlah kat mana





Belakang tu Pulau Kapas. Sekarang ni musim mencandat sotong. So, malam byk bot nelayan kat area pulau ni. Cantik sangat kalau tengok dari jauh. Lampu sekeliling pulau.





Ni pantai kat kampung my parent. Nun jauh lagun tempat orang lepak memancing. Kat belakang tu anak2 dara kampung dok cari ketam.


1 comment:

Nik Azman said...

He..he..he.. satu gambar dan satu ayat je yang tak cukup lagi.... patutnya.. " Kat belakang nun, ada laki dok cari anak dara yang dok cari ketam...." he..he..he..